Logo

Rå æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

kager

1 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
1 spsk Maizena
70 g havregryn
1 ½ spsk sukker
15 g margarine
½ kg æbler
1 spsk sukker
2 dl piskefløde

creme:
2 dl mælk
2 æggeblommer

Creme: Ingredienserne piskes sammen i en gryde og varmes op under piskning, til det jævner. Cremen afkøles.
Havregryn og sukke blandes sammen. Margarinen smeltes på panden, og havregryn ristes sprøde under jævnlig omrøring 6-7 min.
Kort før servering rives æblerne og smages til med sukker. Æblerne, creme og havregryn kommes lagvis i en skål og pyntes med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.477 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her