
En let hovedret, frokostsalat eller forret til en thaimiddag. 
½ rød chili 
200 g mager oksefilet i strimler 
1 spsk ra psolie 
10 g friskrevet ingefær 
1 rødløg 
1 bakke rucola 
1 papaja 
2 dl forkogt quinoa (eller løse ris)
1 spsk sort sesam 
*
Snit chilien i fine strimler, og vend med oksekød, rapsolie og revet ingefær. 
Snit rødløget i tynde ringe. 
Skyl rucolaen 
Skræl papajaen, fjern kernerne, og snit den i tynde strimler. 
Steg oksefileten i ganske få minutter, så den stadigvæk er rosa indeni. 
Anret rucola, oksekødsstrimler og derefter løgringe og papaja. 
Drys med quinoa og sort sesam som pynt 
Tips: Papaja indeholder naturlige fordøjelsesenzymer og hjælper med at nedbryde den øvrige mad.