
 Lækker klassisk rabarbertærte opskrift - en tærte med opskrift
på hvordan man tilbereder den - Lækkersulten?
Blot et par friske rabarberstilke, lidt mandler og ingefær skal der til, udover
de almindelige basisingredienser. 
2 personer. Er du
alene så nyd begge portioner.  J
 
#
50 g smør 
50 g sukker 
75 g hvedemel 
½ tsk bagepulver 
50 g mandler 
1 tsk frisk eller
syltet ingefær 
1 æg 
2-3 rabarberstilke 
1-2 spsk sukker 
Tilbehør: flødeskum
eller cremefraiche 
*
 
Tænd ovnen på 175 °C.
Rør smør og sukker
blødt og tilsæt mel, bagepulver, hakkede mandler, hakket ingefær og det
sammenpiskede æg. 
Pres dejen ud i to
portionstærteforme. 
Vask
rabarberstilkene og skær dem i små stykker. 
Læg dem på dejen og
drys med sukker. 
Bag tærterne i ovnen
i ca. 20 min. 
Server tærterne
varme, lune eller kolde med flødeskum eller cremefraiche. 
 

 
Se flere dejlige desserter her
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin