evt. 1 tsk stødt allehånde 
Læg det godt rensede grisehoved i trykkogeren sammen med skankene. 
Hæld vand på og tilsæt salt og øvrige krydderier. 
Læg låg på gryden og bring den på tryk. 
Lad det koge i 50 min. 
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt. 
Tag hoved og skanke op af gryden. 
Befri det for ben og brusk. 
Skær kødet i små terninger og evt. også lidt af sværen - det er der mange der godt kan lide. 
Bland salt, peber og løg i og bland det godt. 
Læg kødblandingen i en form eller skål og hæld lidt af suppen over - kødet skal lige være dækket heraf. 
Læg et let pres på, fx en omvendt tallerken, og lad det stå til næste dag. 
Tips: Kalvesylte kan tilberedes helt på samme måde, dog må lagen tilsættes husblas. 
Beregn 4-5 blade pr. ½ l suppe.