Logo

Kikærte-curry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 løg
4 fed hvidløg
1 spsk ghee eller olie
1 tsk chilipulver
1 tsk salt
1 tsk gurkemeje
1 tsk paprika
1 spsk stødt koriander
1 spsk stødt spidskommen
2 x 440 g kikærter på dåse, afdryppede
440 g flåede tomater, på dåse
1 tsk garam masala
 
Snit løgene fint og pres hvidløgsfeddene.
Sauter begge dele i olie eller ghee ved middel varme.
Tilsæt chilipulver, salt, gurkemeje, paprika, spidskommen og koriander
og steg videre 1 min.

Tilsæt kikærterne og de flåede tomater med væden og lad det koge sammen.
Lad retten simre over svag varme ca. 20 min.
Tilsæt garam masala og kog videre ca. 10 min.
 
Tips: Retten er meget velegnet som fyld i chapattis eller naan-brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.480 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her