Logo

Solbærsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g solbær
300 g sukker
4 dl vand
2 spsk citronsaft
2 blade husblas
2 æg

Rens og skyl solbærrene, varm dem med det vand der hænger ved, til der næsten når kogepunktet. Pureres gennem en sigte. Sukker og vand blandes i en gryde og koger til sukkeret er smeltet. Sukkerlagen tilsættes den udblødte husblas og solbærmosen smages til med citronsaft. Blandingen afkøles, sættes i fryseren. Rør af og til i sorbet'en. Når massen er som grødis, piskes æggehviderne og massen røres i æggehviderne. Sorbet'en hældes i en form eller skål og fryses færdig - det tager 4-5 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her