 
 
 
1.3 kg kylling 
1 dl vindruekerneolie 
2 ½ spsk tomatpuré koncentreret 
1 spsk Santa Maria Barbecue Krydderi 
1 spsk engelsk sauce 
1 stk løg 
¼ tsk tabascosauce 
2 stk hvidløgsfed 
1 ½ dl bouillon 
 
Del kyllingen i kvarte og skær løst halsskind af. Kog en barbecuesauce 
sammen af olie, tomatpuré, barbecuekrydderi, engelsk sauce, groftrevet 
løg, tabasco, knust hvidløg og bouillon, smag til med salt og peber.
Kog den ved svag varme ca. 15-20 min. og afkøl. 
Læg kyllingen i en skål og hæld barbecuesaucen over, vend kødet godt. 
Lad det trække 4 timer i køleskabet. 
Tag kyllingen op, og stryg saucen af med fingrene. 
Læg kødet på den forvarmede grill - lårstykker ca. 25-35 min., 
bryststykker ca. 15-25 min. - pensl ofte med saucen.
Server kyllingen med grillstegte majskolber, blandet grøn salat samt 
flûte.