Logo

Grønsagspande med hakket oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
1 tsk olie
3 gulerødder
1 løg
1 fed hvidløg
¼-⅓ tsk salt
⅓ tsk peber
1 tsk paprika
1 tsk oregano
1 dåse knuste tomater
150 g frosne ærter
1 bdt persille
 
Steg kødet på en pande.

Skær gulerødderne i tynde skiver og hak løg og hvidløg.
Kom gulerødder, løg og hvidløg på panden og lad det stege en tid.
Krydr med salt, peber, paprika og oregano.
Hæld tomaterne på og lad det koge lidt sammen.
Læg ærterne i og lad dem blive varme.
Hak persillen og rør det i lige før servering.
Server med pasta eller ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.555 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her