Logo

Juletærte med nødder og mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pakke krydderikagemix
6 æggeblommer
1 ½ dl sukker
½ dl kakao
2 dl piskefløde
1 tsk kartoffelmel
50 g smør eller margarine
150 g nødder og mandler

Bag krydderikagen efter anvisningen på pakken.
Lad den blive kold og del den i to eller tre bunde.
Bland æggeblommer, sukker, kakao, piskefløde, og kartoffelmel i en
tykbundet kasserolle.
Lad cremen simre under stadig omrøring til den bliver tyk.
Tag cremen fra varmen og tilsæt fedtstoffet i klatter under fortsat
piskning.
Lad cremen blive kold.
Bred cremen på bundene og også lidt oven på tærten.
Rist hasselnødder og gnid skallen af, rist valdnødder, pinjekerner og
andre nødder.
Smut mandlerne og rist også dem.
Pynt tærten med nødder og mandler og server den helt kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.678 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her