Logo

Citronmarineret laks med peberrodsfløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-400 g fersk laks med skind
Marinade:
saft af 2 citroner
2 spsk olivenolie
revene skal af 1 citron
2 forårsløg skåret i tynde skiver
½ tsk sukker
1 tsk salt
peber

Skær laksen i tynde skiver og læg dem på et fad.
Bland marinaden og hæld den over.
Lad laksen trække køligt i 1-2 timer.
Hæld marinaden fra fisken og anret den portionsvis.
Smag 1 dl cremefraiche til med reven peberrod og server det til sammen med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.922 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her