4 Personer 
4 skiver velhængt oksefilet mindst 2 cm tykke.
4 løg 
1 ½ spsk olivenolie 
2 fed hvidløg 
salt, peber 
frisk timian 
4-6 tomater 
1-2 squash 
kogte ris
 
Pil løgene, skær dem i skiver og steg dem klare i olie. 
Tilsæt knust hvidløg, salt, peber, timianblade, evt. lidt vand og vend godt over svag varme. 
Sæt ovnen på 200ºC.
Skær tomater og squash i tynde skiver.
Læg løgene i et ovnfastfad. 
Læg tomat- og courgetteskiver ovenpå. 
Dryp lidt olie over og bag dem en halv times tid.
Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side. 
Lad dem stå 2 minutter og trække, så varme, når at fordele sig jævnt. Skær evt. bøfferne i skiver og læg dem på tallerkener med ris og grønsager.