Logo

Forårskalveskank

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kalveskanke á ca. 275 g
olie til stegning
1 gulerod, skrællet
½ porre
50 g ærter
1 tsk tomatpuré
hvedemel
2 kviste frisk timian eller 1 tsk tørret
4 dl kalvebouillon
400 g nye kartofler

Gulerod og porre skæres i tynde strimler. Kalveskanken aftørres. Senerne i kanten skæres igennem, så skankene ikke folder sig sammen ved stegning. Vendes i hvedemel, krydres med salt og peber. Skankene brunes af i varm pande. Når de er brunet af tilsættes tomatpuré, timian og bouillon. Koges under låg ved svag varme i ca. 50 min. De sidste 5 min koger ærter, gulerod- og porrestrimler med. Server med nye kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her