
 
Kokosmoussen er tilsat hvid chokolade og frisk lime. 
4 personer. Arbejdstid: 30 min. Køletid: mindst 1 time.
 
#
150 g hvid chokolade 
1 økologisk lime 
75 g kokosmel 
1 æggehvide (evt. pasteuriseret) 
2 spsk sukker 
1½ dl piskefløde 
Pynt: 
japanske kirsebær eller jordbær 
*
 
Knæk chokoladen i små stykker, og smelt dem i en skål over
et varmt vandbad. 
Vask limefrugten, riv skallen fint, og pres saften. 
Rør kokosmel og limeskal i den smeltede hvide chokolade, og
tag skålen op af vandbadet.
Pisk æggehviden stiv, og pisk sukkeret i. 
Tilsæt ca. 2 spsk limesaft. 
Pisk fløden til blødt skum. 
Vend æggehvideskum og flødeskum i kokosblandingen. 
Hæld moussen i portionsglas, og sæt dem i køleskab i mindst
1 time. 
Pynt desserterne med japanske kirsebær eller jordbær lige
før servering. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin