Logo

Nødde chokolade kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hasselnødder og/ eller mandler
200 g chokolade
 
250 g blød smør eller margarine
100 g sukker
6 æggeblommer
6 æggehvider
Nødder og chokolade blandes og hakkes fint, mal gerne det meste til hvedemel.
Smør, sukker og æggeblommer røres til en creme.
Æggehviderne piskes stive.
Det hele vendes sammen og fordeles i en springform ca 28 cm i diameter.
Bages ved 190°C nederst/ midt i ovnen i ca en time.
 

Tips: Kan serveres varm eller kold, gerne med cremefraiche eller flødeskum til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her