Logo

Vegetarpizza med rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vegetarpizza med rucola

 

Pizza er fantastisk restemad! Se, hvilken lækker pizza vi har fået ud af at tømme køleskabet!

Tid: 20 minutter. Antal personer: 1

 

# Vegetarpizza:

1 færdigkøbt pizzabund
¼ glas rød pesto
1 bagekartoffel
1 kugle frisk mozzarellaost
1 håndfuld pinjekerner (20 g)
salt og friskkværnet peber

Pynt:

1 håndfuld rucola

*

1. Tænd ovnen på 225 °C.

 

2. Læg pizzabunden på en bageplade oven på det bagepapir, som følger med i pakken.

Smør den med rød pesto i et jævnt lag.

 

3. Skræl bagekartoflen, og skær den i papirtynde skiver - brug fx en skrællekniv.

Skær eller riv mozzarellaosten i mindre stykker.

 

4. Fordel kartoffelskiverne på pizzabunden i et tyndt lag, og top med mozzarella og pinjekerner. Krydr med salt og peber.

 

5. Bag pizzaen i ovnen i 10-12 minutter, til bunden er gennembagt.

 

6. Pynt: Skyl og tør rucolaen, og fordel den over din vegetarpizza. Server straks.

 

Tips: Savner du kød på pizzaen? Så læg et par skiver parmaskinke eller pancetta hen over pizzaen, lige før du sætter tænderne i den. Du kan også høvle lidt frisk parmesanost over pizzaen lige før serveringen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her