Logo

Soul Food Suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En pragtfuld vintersuppe med græskar til 4-6 personer.

1 ½ liter bouillon
1 kg skrællet græskarkød i terninger (hokkaido el. butternut)
1 stor gulerod
1 løg i tynde skiver
2 spsk smørklatter
2 tsk mørkt muscovadosukker
½ tsk revet muskatnød,
1 tsk stødt ingefær
og rigeligt cayennepeber

Bland græskar, gulerod og løg i et ovnfast fad, tilsæt smør, sukker og 3 dl bouillon, og bag tildækket 1 ½ time ved 200°.
Derefter hældes fadets indhold i en suppegryde.
Tilsæt 7 dl bouillon og krydderier, og kog uden låg i 15 minutter.
Blend suppen, og fortynd med bouillon, til konsistensen er tilpas.
Giv citronbåde til, så hver kan krydre efter smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.595 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her