Logo

Kødboller af lam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hakket, krydret lammekød
150 g hakket løg
2 spsk rosiner blødt op i vand
1 spsk hakket mynte
2 spsk hakket persille
1 tsk kommen
1 tsk kanel
2 dl olivenolie
4 dl stærk krydret tomatsauce
salt
friskkværnet peber

Hæld alle ingredienserne, undtaget olie og tomatsauce, i en stor skål, og ælt det godt sammen med hænderne.
Dæk skålen til og sæt den i køleskabet 1 time, så farsen bliver lettere at forme til boller.

Form farsen til boller, og brun dem i 5 min. på alle sider i olivenolie.
Hæld olien fra og hæld tomatsaucen over kødbollerne.
Lad det simre til det er varmt og retten er klar til servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.635 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her