Logo

Karameliserede æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æbler
50 g smør
⅔ dl sukker
 
Skræl æblerne og skær dem i skiver.
Smelt smørret på panden, og lad æblerne svitse med i 5 minutter.
Fordel sukkeret ud over.
Det skal nu karamelisere ud over æblerne ved svag varme.
Bliv ved til de bliver flot brune.
 
Lidt til den søde tand i de mørke vintermåneder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.374 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her