Logo

Koteletter med abrikos, chili og spinatpasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 svinekoteletter uden ben, 2 cm tykke

Sauce:
4 tørrede abrikoser
1 lime
1 appelsin
1 frisk chili
1 spsk vineddike

Pasta:
250 g frisk spinat
1 fed hvidløg
2 skalotteløg
1 spsk olie
250 g frisk pasta

Overhæld abrikoserne med ½ dl kogende vand og lad dem afkøle. Blend abrikoser med vandet og saft af lime og appelsin til en jævn sauce.
Hak chilien groft og kom den i saucen.
Smag til med vineddike, salt og peber.
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle.
Tag ⅓ af abrikos - chilisaucen fra og pensl koteletterne på begge sider og krydr med peber.
Steg dem på en varm grillpande 3-4 minutter på hver side.
Krydr med salt.
Skær evt. fedt-kanten af koteletterne.
Resten af saucen serveres kold eller varm til retten.
Pluk spinaten fri for grove stilke og skyl den grundigt.
Kog pastaen.
Svits finthakket hvidløg og skalotteløg i en gryde i olie og tilsæt spinaten.
Krydr med salt og peber og vend spinaten på panden til den netop falder sammen.
Vend den friskkogte, afdryppede pasta i spinaten og smag til med salt og peber.

Tips: I stedet for frisk spinat kan bruges optøet frossen hel spinat, hvor vandet er trykket af.
I frisk chili sidder det meste af styrken i mellemvæge og frø. Vil du have en mild chilismag, så brug kun selve frugtkødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her