#
500 g  hakket flæskekød
5 spsk  hvedemel
1 æg
1 revet løg
3-4 dl  mælk eller fløde
 
Sauce: 
3 spsk  smør
½-1 spsk  karry
3 spsk  hvedemel
4 dl  af kogelange fra bollerne samt fløde
Endvidere: 
3-4 fintsnittede blegselleristilke
*
Rør det hakkede kød sejt med lidt salt. 
Tilsæt de øvrige ingredienser og rør farsen passende i konsistens, så den kan formes til boller. 
Kog bollerne i letsaltet vand i 7-10 min. pr. kogehold.
Smelt smørret og svits karry heri. 
Rør melet i og spæd med væden lidt ad gangen. 
Kog igennem og smag til med salt og peber. 
Bland bollerne i saucen og varm igennem. 
Serveres med løse ris, som evt. kan blandes i saucen. 
Drys med fintsnittet blegselleri - det giver en god smag sammen med karrysaucen.