Logo

Katrineblommedessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20-30 svesker uden sten
20-30 smuttede mandler
6 hele æg
125 g sukker
½ l kaffefløde
1 stg vanilje
¾ l piskefløde
 
Anbring mandler i sveskerne og placer dem i et smurt ovnfast fad. Æggeblommerne og sukker røres hvidt.
Fløden koges op med vanilje.
Den kogende fløde piskes over i æggene og det køles let af.
Vend de stiftpiskede æggehvider i.
Cremen hældes over sveskerne.
Sæt det i ovnen i vandbad ved 170ºC, i ca. 60 minutter.
Stik eventuelt i massen med en gaffel for at kontrollere om den er færdig. Køles af og pyntes med flødeskum eller hvad fantasien bringer!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.466 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her