600 g  hakket oksekød 
 salt
 peber 
2 spsk  smør 
1 spsk  olie 
 
Sauce: 
2 grofthakkede løg 
2 fed hvidløg, knuste 
3 spsk  olivenolie 
½ kg  tomater ( evt fra dåse ) 
1 tsk  timian 
1 tsk  rosmarin 
1 dl  hvid eller rødvin 
 salt
 peber 
2 spsk  hakkede kapers 
 grønne og sorte oliven 
Form kødet til bøffer og krydder dem med salt og peber. 
Steg dem i smør på en pande. Hold dem varme. 
Lad de grofthakkede løg snurre sig klare i en gryde. 
Kom de knuste hvidløgsfed i sammen med flåede, grofthakkede tomater. 
Krydder med salt, peber, timian og rosmarin. 
Hæld vinen ved og lad saucen snurre uden låg i 15 - 20 min. 
Smag den godt til.  
Rør kapers og oliven i og smag til.  
Anret bøfferne i den varme tomatsauce kom lidt finthakket kapers og lidt tomatsauce på hver bøf. 
Løse ris eller kogt pasta serveres til.