Logo

Kaviarrand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forretter

100 g kaviar fra stenbeder el. laks
5 æg
½ tsk mild karry
½ tsk mild paprika
¼ l cremefraiche
¼ l piskefløde
7 blade husblas
50 - 100 g rejer
citron
peber
evt. dild og laks

Læg husblassen i blød i 10 min. Kog æggene og tag blommen fra, hak hviderne fint og kyl dem ned i cremefraichen sammen med paprika, karry og lidt peber vend kaviaren forsigtigt i. Pisk fløden til skum. Knug vandet af husblassen og smelt den på vandbad. Tag en del af cremefraicheblandingen over i husblassen for at afkøle den. Vend forsigtigt flødeskummet i resten af cremefraiceblandingen og hæld til sidst den afkølede husblas i.
Hældes i en randform (evt. med rejer i bunden) og stil den koldt i 2 timer.

Sæt formen i varmt vand i 1 min. herefter kan randen vendes ud på et fad (skal evt. skæres fri i kanten) Fadet er pyntet med snittet kinakål og cherrytomater i både, der kan evt. lægges laksestrimler og frisk dild over randen. Giv ristet toast til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her