Kager til 20 personer - ca. 40 stk 
400 g mørk chokolade (ca. 55% kakao) 
2 dl stærk kaffe 
300 g sukker (ca. 31/2 dl) 
250 g blødt smør 
6 æg (st. mellem) evt. pasteuriserede 
125 g hvedemel (ca. 2 dl) 
½ dl orangelikør, fx Grand Marnier 
75 g hvid chokolade 
Marinerede frugter 
500 g jordbær i halve 
½ melon i mindre stykker, fx galia (ca. 250 g) 
200 g friske blåbær 
3 spsk akaciehonning 
Tilbehør: 2 liter vaniljeflødeis 
Bagetid: ca. ½ time ved 200° 
Beklæd en lille bradepande (ca. 4 x 18 x 25 cm) med bagepapir. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en skål i vandbad. Pisk kaffe og sukker i. Pisk smørret i lidt efter lidt. Tag skålen op af vandbadet og pisk æggene i et ad gangen. Vend melet (drysset gennem en sigte) i chokoladeblandingen, skiftevis med orangelikør. Hæld dejen i bradepanden og bag kagen midt i ovnen - kagen er fugtig efter bagning. Lad kagen køle lidt af og stil den derefter tildækket, stadig i bradepanden, i køleskabet i mindst et døgn. Løft den kolde kage op. Skær kanterne af og del kagen i 40 stykker (ca. 3 x 3 cm). 
Bræk den hvide chokolade i mindre stykker og smelt dem i en skål i vandbad. Hæld chokoladen i en plastikpose, egnet til madvarer. Klip et hul i et hjørne af posen og pynt kagestykkerne. 
Marinerede frugter: Vend forsigtigt frugt og honning sammen og lad det marinere tildækket på køkkenbordet i ca. ½ time. 
Ved serveringen: Stil chokoladedessertkagerne på tallerkener sammen med de marinerede frugter. Server isen til. 
Genveje: Kagen kan opbevares i køleskabet i 3 døgn. Den kan skæres ud dagen før og pyntes. 
Tip: I stedet for jordbær, melon og blåbær kan man marinere frisk ananas og passionsfrugter. 
Retten er fryseegnet.