Logo

Fisk med gulerødder i koriandersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fisk med gulerødder i koriandersauce

De nye gulerødder er fine og sprøde. Brug dem i denne dejlige fiskeret.


2 tsk korianderfrø
½ kg nye gulerødder i skiver
2 løg i små tern
4 dl hvidvin
Saft af ½ citron
4 store rødspættefileter
150 g laksefilet
25 g smør
2 tsk majsstivelse
2 kviste ”nippet” dild
Tilbehør: Kogte kartofler


Knus korianderfrøene let, evt. blot med bladet af en bred kniv.

Bland dem med gulerødder, løg, vin og citronsaft og lad dem gerne trække et par timer. Hæld grønsagerne i en sigte og lad dem dryppe godt af, gem lagen.
Del rødspættefileterne igennem på langs og del laksefileten i 8 stykker.

Krydr fiskestykkerne med salt og peber og rul rødspættefileterne om hver et stykke laks.
Sauter grønsagerne i halvdelen af smørret til løgene er klare, hæld lagen ved og bring det i kog.

Læg fiskerullerne ovenpå grønsagerne og damp dem møre under låg 6-8 min.

Tag fiskestykkerne op og jævn saucen med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand.

Smag til med salt og peber.

Tag saucen fra varmen og rør resten af smørret og dilden i.

Server saucen med fiskerullerne og nye kogte kartofler.



Grønsager pr. person: Ca. 175 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her