Logo

Kanin med græskar i sennepsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk olivenolie
2 tsk kommen
1200 g kaninkød skåret i mindre stykker
4 fed hvidløg
125 g smør
1 kg græskar, skrællet u/ kerner skåret i små stykker
2 tsk grønne peberkorn
4 tsk dijonsennep
1 ½ dl hvidvin el. cider
1 ½ dl piskefløde
bredbladet persille til pynt

Varm olien i en stor, ovnfast gryde over jævn varme.
Tilsæt kommenfrø og rør i ca. 1 min.
Tilsæt kødstykkerne og brun dem over det hele , så porrene lukker sig. Tilsæt herefter hvidløg og rør ca. 30 sek.
Tag gryden af varmen og tilsæt smørret lidt efter lidt.
Når smørret er smeltet i den varme gryde, tilsættes græskar, knuste grønne peberkorn, sennep,
Hvidvin eller Cider og et drys salt. Rør rundt og bland det grundigt.
Læg tætsluttende låg på og stil den i en varm ovn ved 180° i 1 ¼ time.
Rør med en træske, så græskarstykkerne går i stykker.
Læg låg på gryden igen og lad retten simre endnu 20-30 min. i ovnen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her