Logo

Panna cotta 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl piskefløde
1 stang vanilje
2 små spsk sukker
2 blade husblas
12 jordbær eller anden frugt

Udblød husblasen i koldt vand.
Flæk vaniellestangen og kom korn og stang i en gryde med fløde og sukker.
Varm op til kogepunktet.
Tilsæt den udblødte, knugede husblas og smelt den ved svag varme.

Skyl 4 små forme med koldt vand og hæld flødeblandingen (uden vaniljestangen) i.
Stil dem koldt et par timer.
Løsn kanterne og dryp formene et kort øjeblik i varmt vand.
Vend desserterne ud på 4 tallerkner og pynt med halve jordbær

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.698 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her