Logo

Duer i gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g bacon
2 spsk smør
4 duer
10-12 små løg
250 g champignon
1 gulerod
1 spsk hvedemel
1 bouquet garni
salt og peber
1 glas tør hvidvin
 
Gnid duerne med lidt salt og peber.
Skær vingerne af og brun dem i lidt smør sammen med hjerter og lever. Tilsæt salt, et lille løg, 4 dl vand og en bouquet garni af persille, en kvist timian, et selleriblad og et halvt laurbærblad.
Kog småt under låg.
Brun baconterningerne i en stegegryde, tag dem op og hæld fedtet væk. Brun duer, pillede løg, rensede champignon og gulerodsskiver efter hinanden.
Drys hvedemel i grydens fedtstof og spæd med det siede afkog og hvidvin.
Læg bacon og duer i og lad gryden snurre svagt til kødet er mørt. Grønsagerne lægges i 3-4 min. før serveringen og der smages til med krydderier.
Stegetid: fra 30 min. til 1 ½ time efter duernes alder.
Serveres med brød, løse ris eller pillekartofler.
Gerne med en grøn salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.236 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her