Logo

Farseret due

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g due, 2 stk
salt
peber
2 spsk smør
1 ½ dl hvidvin
2 dl bouillon

Fyld:
200 g flæskefars
eventuelt hakket lever og hjerte fra duerne
1 spsk hvedemel
1 spsk cognac
1 dl piskefløde

sauce:
Stegesky
100 g grønne druer
1 dl piskefløde
ribsgele

Skyl duerne og tør dem. Gnid dem udvendigt med salt og peber.

Rør ingredienserne til fyldet sammen. Smag det til med salt og peber og fyld duerne med farsen. Bind dem op, så fyldet ikke falder ud

Brun duerne hele vejen rundt i fedtstof i en gryde. Spæd med vin og bouillon og lad det simre under låg i ca. 30 minutter. Skyl vindruerne, halver dem og fjern stenene.

Tag duerne op og si stegeskyen over i en karserolle. Læg duerne i igen og spæd med fløde. Kog saucen nogle minutter og smag til med krydderier og ribsgele.

Del duerne i halve og server dem med saucen ved siden af.

Tips: Kan du ikke få duer, kan retten tilberedes med kylling i stedet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her