
5 dl  blåbær 
2 spsk  stødt melis 
50 g hvedemel plus 1 spsk  
1 tsk  bagepulver 
1 spsk  sukker plus en knivspids salt 
2 spsk  koldt smør skåret i små stykker 
2 spsk  kærnemælk 
12 mandelsplitter 
2 ½ dl  youghurt naturel rørt op med lidt vanilje
*
 
Forvarm ovnen til 190ºC.
Bland blåbær med melis og stil til side.
Sigt 50 g  hvedemel, bagepulver, en knivspids salt i en skål. 
Vend smørret i blandingen med en gaffel, indtil den ligner groftmalet hvedemel. 
Tilsæt kærnemælken og bland med gaflen, indtil dejen lige er samlet. 
På en bordplade, der er let drysset med hvedemel, slås dejen ud i en firkant på 10 cm. (Dejen skal være 1 ¼ cm tyk)
Benyt et glas med en diameter på ca. 5 cm. og tryk 4 cirkler ud af dejen. 
Læg cirklerne på en bageplade beklædt med bagepapir, drys sukker over og læg 3 mandelsplitter på hver. 
Bag kagerne i ovnen i 15 min., indtil de er gyldne, og lad dem køle af. 
Skær kagerne over på tværs. 
Rør yoghurten sammen med blåbærrene. 
Fordel blåbærrene på den nederste halvdel af kagerne og læg den øverste havldel oven på blåbærrene.