Logo

Svitset squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g squash
salt
20 g smør/margarine
friskkværnet peber
evt. 25-50 g nødder eller valnødder, grofthakkede

Skær squash i terninger.
Drys dem med salt.
Lad dem trække 10 minutter.
Skyl dem under koldt vand. Lad dem dryppe godt af.
Svits squashen i fedtstoffet ca 4 minutter.
Drys med friskkværnet peber over.
Tilsæt evt. nødder.

Serveres som tilbehør.
Især velegnet til vildt, kalkun og lam.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 901 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her