Logo

Flækket mørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinemørbrad
½ dl olie
1 spsk gyroskrydderi eller hvad du bedst kan lide
 
Mørbraden skæres halv igennem fra hoved til hale.
Trykkes flad, så den ligner en flanksteak.
Olie og krydderier hældes i en pose og mørbraden lægges i posen.
Luk posen og fordel marinaden på mørbraden ved, at trykke på den.
Kan lægges i køleskabet til senere, men kan også steges eller grilles med det samme, ca. 8 min ialt.
Hvile ca. 5 min. og skæres i tynde skiver, på skrå ligesom røget laks.
Pommes frites, bearnaisesauce og en god salat, smager godt til - eller bagekartofler og hvidløgssmør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.174 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her