Logo

Kylling Poblano

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700-800 g kyllingekød (ell. kalkun)
2 spsk jalapeno chili
1 spsk habanero chili
100 g smør
2 fed hvidløg
1 løg
1 meltortilla hakket groft
50 g rosiner
80 g mandler
50 g sesamfrø
1 spsk nelliker
1 spsk stødt kanel
150 g mørk chokolade (lidt bitter)
100 g flåede tomater
sukker og salt
 
Kødet koges i letsaltet vand til det er mørt (15-20 min. alt efter
stykkernes størrelse).
Kom lidt Emilios spice (bouillon) i vandet.
Chili, hvidløg, løg, tortilla, rosiner, mandler, halvdelen af sesamfrøene,
nelliker, kanel og chokolade sauteres i smørret.
De flåede tomater tilsættes, hvorefter det koger 5-10 min.
Blandingen pureres med lidt af "suppen" fra det kogte kylling.
Koges op igen og smages til med salt og sukker.
Kyllingestykkerne tilsættes og det hele koges yderligere 10 min.
Serveres i gryden med resten af sesamfrøene over.
Kan evt. serveres med guacamole eller mexicanske ris. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.824 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her