Logo

Spegepølse med ristede løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

½ skive rugbrød med smør eller fedt
Salatblad
4-6 skiver spegepølse (afhængigt af størrelsen)
1 spsk remoulade
Rødløg i ringe
Ristede løg
Kørvel

* Tilberedning 
Læg salatbladet på det smurte brød og anret spegepølsen her­på.
Top remouladen op på pøl­sen og pynt med rødløg-ringe, ristede løg og lidt klippet kørvel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.375 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her