Logo

Squash à la Gordon Bleu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Squash
salt, citonpeber
pålægsskinke
ost
hvedemel
æg
fint rasp
 
Squashen skæres i ½-¾ cm skiver.
Små squash på langs, store på tværs.
Skiverne drysses med salt og citronpeber.
1 skive skinke og 1 skive ost lægges mellem 2 skiver squash.
Dette vendes først i hvedemel, så i sammenspisket æg og til sidst i fint rasp. Steges i olie på en varm pande.
Serveres med en grøn salat og hvid dipsauce, der kan blandes af mager
cremefraiche, salt, peber og div. hakket krydderurter.
Skal retten fylde mere, så giv kogte kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.691 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her