Logo

Rhubarb Crunch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ dl havregryn (små eller storvalsede)
2 dl hvedemel + 2 spsk
3 ¾ dl brun farin
150-160 g margarine eller smør, skåret i mindre stykker
11 dl rabarber i terninger
1 ½ - 2 dl sukker
1 ½ tsk kanel
2 spsk vand

Bland havregryn, hvedemel og brun farin med en køkkenmaskine (foodprocessor). Ikke for meget da grynene ellers bliver ødelagt. Tilsæt smørret og bland indtil det hele er rørt sammen. Man skal stadig kunne se de hele havregryn. Det skal være lidt støvet.

I en skål blandes rabarber, 2 spsk hvedemel, sukker, kanel og vand, indtil det hele er rørt sammen.
Hæld rabarber blandingen i et aflangt ovnfast fad (det skal være glas eller porcelæn). Dæk med havregryns blandingen, der glattes let ud over det hele.

Det hele bages i en forvarmet 175º C varm ovn i ca. 45 min (1 time hvis ovnen er kold). "Crunchen" er færdig når frugten bobler op omkring kanterne, og toppen er gylden og sprød.
Tips: Der er mange variations muligheder, jordbær og nødder kan blandes i, men så skal der nok ændres på sukkerindholdet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.083 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her