Logo

Bulgur med hirse og sesamfrø

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,5 dl bulgur
1,5 dl hirse
½ l vand
100 g sesamfrø
2 spsk hakket brøndkarse
 
Bulgur og hirse skylles og koges sammen i vandet under låg i 10 minutter.
Gryden tages af varmen og kornene trækker i 10 minutter til al væden er opsuget.
Der blandes sesamfrø og brøndkarse i lige inden serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.696 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her