 
  
 
400 g kogte kolde kartofler 
300 g kogt eller stegt svine eller oksekød 
1 peberfrugt grofthakket 
1 løg finthakket 
2 fed hvidløg finthakkede 
100 g champignoner skåret i skiver 
100 g frisk spinat skyllet nippet og hakket 
50 g smør 
8 pocherede æg 
2 dl hollandaisesauce 
1 ½ spsk hakket persille 
 
Skær kartofler og kød i terninger.
Gem 2 spsk af peberfrugten til pynt.
Smelt smørret i en stegepande og svits peberfrugt, løg, hvidløg, champignon og spinat over middelstærk varme 3-4 minutter.
Tilsæt kød og kartofler og steg 3-4 minutter.
Kom en portion biksemad på hver tallerken og anret med 2 pocherede æg ovenpå.
Top med persille og hakket peberfrugt.
 
Tips: Biksemaden kan laves uden kød og serveres til en skive kold skinke.