Logo

Pariser nyrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pariser nyrer

700 g kalvenyrer

smør eller margarine

250 g champignon

2 spsk hvedemel

1 hønsebouillonterning

salt og peber

1 dl cremefraiche

½ dl hvidvin

klippet persille

Tilbehør: brasede kartofler

*

Rens nyrerne og fjern det meste af fedtet.

Skær dem i tynde skiver på tværs og tryk dem af i køkkenrulle.

Brun rigeligt fedtstof i en rummelig pande og brun nyrerne omhyggeligt heri.

Tilsæt de halverede champignoner, vend det hele et par minutter og drys hvedemelet jævnt over.

Rør godt og spæd lidt efter lidt med ca. 2 dl kogende vand, tilsat bouillonterningen.

Drys med salt og peber og læg låg over.

Lad det snurre i 15 minutter og tilsæt cremefraiche og hvidvin, rør godt og varm det hele igennem.

Drys ved serveringen med klippet persille og server brasede kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.427 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her