Logo

Vildænder i portvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 unge vildænder
30 g smør
2 spsk olie
3 tsk knuste enebær
2 tsk tørret rosmarin
Salt og peber
2 dl appelsinsaft
1 dl portvin
2 dl cremefraiche 38%
hvedemel til jævning

Rens ænderne.

Gnid dem godt med enebær, rosmarin, salt og peber. B

run dem herefter i smør og olie.

Tilsæt appelsinsaft og portvin.

Lad ænderne simre med låg i ca. 50 minutter.

Tag dem op af gryden og hold dem varme.

Tilsæt cremefraiche.

Varm saucen godt igennem og, jævn den med lidt meljævning og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her