Logo

Ovnbagte ferskner med Marscaponecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

4 modne ferskner
saft fra 1 lime
2 spsk rørsukker
150 g Marscaponecreme
Korn fra 1 vaniljestang
1 spsk flormelis

Halver fersknerne og fjern stenene. Rør limesaft med sukker og fordel det henover de halverede ferskner. Bag dem i en varm ovn, 180ºC i 10 minutter. Rør Marcapone med vanilje og flormelis. Server cremen afkølet til de lune ferskner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.093 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her