Crottin de chavignol en salade au vinaigre balsamic 
8 små gedeoste 
2 æg 
100 gr rasp 
1 lille bundt bredbladet persille 
2 bløde hvidløg 
1 hoved trisse salat 
200 gr feld salat 
Peber 
Dressing: 
2 dl olivenolie 
Salt og peber 
½-1 dl balsamico eddike 
50 gr sorte oliven 
2 tørrede tomater 
Gedeostene vendes i de sammenpiskede æg med lidt peber, derefter i rasp med finthakket persille og hvidløg. 
Steges i varm olie til de er gyldne. 
Salaten renses og rives i mindre stykker. 
Feldsalaten skal renses meget grundigt, da den indeholder meget sand. 
Dressing: 
Olivenolien piskes sammen med balsamicoen og peber. 
De tørrede tomater hakkes groft i. 
Anretning: 
Dressingen blandes med salat, tomater og sorte oliven. 
Salaten anrette s på tallerken med osten på toppen. 
Pyntes evt. med kørvel eller persilleblade. 
Tips: Da gedeosten er ret salt er der ikke angivet salt i opskriften. 
Det samme gælder dressingen, da tørrede tomater altid er meget salte.