Logo

Flødestuvede kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g skrællede kartofler
6 dl piskefløde
reven skal af ½ citron
1 tsk citronsaft
50 g reven Grana eller Emmentaler ost
salt
hvid, kværnet peber

Kartofler skæres i tynde skiver, koges hurtigt op med fløden, citronskal og -saft.
Osten tilsættes, og massen smages til med salt og peber.
Det hele kommes i et ovnfast fad og sættes i ovnen på 160-170ºC - mindst 40 minutter - til kartoflerne er møre og fløden cremet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.233 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her