Logo

Straccetti alla rughetta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g små tynde skiver mørt øksekød (inderlår/tyksteg)
½ dl olivenolie
salt
200 g rughetta salat (i DK rucola)
½ glas hvidvin
hvedemel
1 spsk smør

Oksekødet svitses i rigeligt olie. Salt og lidt hvedemel drysses på og simrer i 2-3 min. Rucola skæres i små stykker og blandes med kødet på panden. Hvidvin tilsættes sammen med en kop bouillon. Til sidst kommes en god klat smør i retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her