Logo

Langtidshævede boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 g gær
½ liter vand
lidt salt
1 kg hvedemel
 
Gæren udblødes i vandet, og lidt salt tilsættes.
Halvdelen af melet kommes i og det står et lunt sted til dagen efter.
Dagen efter blandes resten af melet i.
Det er en meget blød dej, der sættes på bageplade evt. med skeer.
Bages nederst i en 250°C varm ovn, indtil bollerne får farve.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her