Logo

Italiensk lammeryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lammeryg
salt og peber
3 spsk olivenolie
3 spsk rasp
1 spsk hakket persille
1 tsk tørret oregano
1 tsk hakket skalotteløg

Gnid lammekødet med salt, peber og steg det i ovnen ved 200ºC i ca. 25 min.

Lav en "grød" af olie, rasp og krydderurterne, gnid det godt ind i skindet på lammeryggen og steg den yderligere i ca. 10 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her