Logo

Muddis solbærdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ dl vand
3 blade husblas
¾ dl solbærkoncentrat
1 dl piskefløde
1 æggehvide
3 makroner
2 spsk halve valnøddekerner
 
Fløden piskes og æggehviden piskes stiv.
Den udblødte husblas smeltes i vandet og hældes i solbærkoncentratet.
Afkøler før flødeskum og pisket hvide vendes i.
I portionsskåle lægges knuste makroner og solbærdesserten lægges over.
Pynt med flødeskum og valnøddekerner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.740 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her