Logo

Honningkage - bradepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g blødt smør
200 g råt rørsukker
1 ½ dl fast dansk honning
3 æg (vægtklasse 3)
250 g hvedemel
1 spsk bagepulver
1 spsk kanel
1 tsk stødt nellike
1 tsk stødt muskatblomme
1 spsk groft knuste fennike- eller anisfrø (kan udelades)
Pynt:
100 g smeltet chokolade

Pisk smør og sukker skummende, smelt, afsval og rør honningen i dejen og pisk æggene i ét ad gangen.
Bland hvedemel, bagepulver og krydderier og vend melblandingen i dejen, der fyldes med i en velsmurt, let raspet aflang, firkantet eller rund form (1 ½ liter) og bages ved 175°C i ca. 1 time, til den er fast i midten.
Tag kagen ud og lad den afkøle, før den pyntes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.994 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her