Logo

Appelsin- og chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

reven skal af 2 appelsiner
1 dl appelsinsaft
100 g smør
200 g mørk chokolade
4 æg
170 g sukker
1 tsk vaniljesukker
60 g hvedemel

Bland appelsinsaft og skal i en gryde. Kog det til der er ca. 2 spsk tilbage. Lad det køle af. Sæt ovnen på 175°C. Smelt smørret i en gryde, tag den af varmen og kom chokoladen i. Pisk æg , sukker og vanilje sammen. Rør appelsinsaft, chokoladesmør og hvedemel i. Hæld dejen i en form. Bag på nederste rille i 55 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.218 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her