Logo

Kyllingeleverpostej 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Pate di fegatini

250 g kyllingelever
1 skalotteløg
1 stilk bladselleri
1 løg
1 fed hvidløg
1 håndfuld frisk timian, rosmarin og salvie
2 enebær
1 spsk olivenolie
cognac eller italiensk Brandy marsala eller portvin
skal af en økologisk appelsin
50 g smør
salt og peber

Rens kyllingelever for sener og skær den i terninger. Rens alle urterne, hak dem fint gerne i køkkenmaskinen og steg dem let i olivenolie. Tilsæt kyllingelever og enebær og lad det stege lidt, tilsæt cognac og marsala og lad det stege i 10-15 minutter. Afkøl og blend det i køkkenmaskinen med salt, peber og smør og tilsæt den revne appelsinskal.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.172 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Græske lammekødspakkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skiver af svinekam i svampesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidløgsgravede sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Friske figner med mandel og honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os