Logo

Kyllingeleverpostej 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Pate di fegatini

250 g kyllingelever
1 skalotteløg
1 stilk bladselleri
1 løg
1 fed hvidløg
1 håndfuld frisk timian, rosmarin og salvie
2 enebær
1 spsk olivenolie
cognac eller italiensk Brandy marsala eller portvin
skal af en økologisk appelsin
50 g smør
salt og peber

Rens kyllingelever for sener og skær den i terninger. Rens alle urterne, hak dem fint gerne i køkkenmaskinen og steg dem let i olivenolie. Tilsæt kyllingelever og enebær og lad det stege lidt, tilsæt cognac og marsala og lad det stege i 10-15 minutter. Afkøl og blend det i køkkenmaskinen med salt, peber og smør og tilsæt den revne appelsinskal.
--
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?