Logo

Kyllingeleverpostej 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Pate di fegatini

250 g kyllingelever
1 skalotteløg
1 stilk bladselleri
1 løg
1 fed hvidløg
1 håndfuld frisk timian, rosmarin og salvie
2 enebær
1 spsk olivenolie
cognac eller italiensk Brandy marsala eller portvin
skal af en økologisk appelsin
50 g smør
salt og peber

Rens kyllingelever for sener og skær den i terninger. Rens alle urterne, hak dem fint gerne i køkkenmaskinen og steg dem let i olivenolie. Tilsæt kyllingelever og enebær og lad det stege lidt, tilsæt cognac og marsala og lad det stege i 10-15 minutter. Afkøl og blend det i køkkenmaskinen med salt, peber og smør og tilsæt den revne appelsinskal.
--
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.161 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med røget ørred, rygeost og karseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gratin à la quiche En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sild syltet med selleri og kommenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber og jordbærkompotDet smager af sommer. Rabarber-og jordbærkompot er en dejlig kombination - med eller uden...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os