Logo

Kyllingeleverpostej 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Pate di fegatini

250 g kyllingelever
1 skalotteløg
1 stilk bladselleri
1 løg
1 fed hvidløg
1 håndfuld frisk timian, rosmarin og salvie
2 enebær
1 spsk olivenolie
cognac eller italiensk Brandy marsala eller portvin
skal af en økologisk appelsin
50 g smør
salt og peber

Rens kyllingelever for sener og skær den i terninger. Rens alle urterne, hak dem fint gerne i køkkenmaskinen og steg dem let i olivenolie. Tilsæt kyllingelever og enebær og lad det stege lidt, tilsæt cognac og marsala og lad det stege i 10-15 minutter. Afkøl og blend det i køkkenmaskinen med salt, peber og smør og tilsæt den revne appelsinskal.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frikadeller med rejer, krabbe og korianderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med stegte pølserNem sommermad på et øjeblik. Vælg nogle gode pølser med et højt kødindhold læs...
• Gratineret aspargesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Crepes Suzette 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os